Hvad er en revisor?

En revisor er en person, som arbejder med revision. Revision består af at kontrollere og rette fejl i regnskabet. Desuden arbejder en revisor også med at give kunden økonomisk rådgivning, så der bliver svaret på eventuelle spørgsmål. En revisor vil typisk også stå for vejledning ift. hvordan virksomheden kan forbedre sin økonomi, og dermed blive en mere rentabel forretning.

Hvad laver en revisor?

En revisor arbejder på at gennemgå regnskabet, for at tjekke, at det giver et retvisende billede af virksomhedens økonomiske situation. En revisor vil desuden også typisk klare de økonomiske poster i en virksomhed. Det er opgaver som:

Da en revisor har en bred finansiel viden, vil revisoren kunne hjælpe med rådgivning og sparring indenfor forskellige økonomiske områder. En revisor kan hjælpe nye virksomheder med selskabsstiftelse, og hjælp til en go økonomisk start på den selvstændige forretningsrejse. Hos veletablerede virksomheder vil en revisor kunne tilbyde rådgivning til forbedring af bundlinje og nøgletal. Hos virksomheder der ønsker det kan godkendte- samt statsautoriserede revisorer tilbyde en revisorerklæring, så virksomhedens regnskab bliver mere troværdigt.

Kontakt os i dag!

Vi giver den første kop kaffe.
KONTAKT OS
ReviU ApS, godkendte revisorer

Følg os

Følg os på de sociale medier og få de seneste nyheder.

Reviu, Godkendte Revisorer ApS
Maglebæk Søpark 12
2660 Brøndby

Tlf.: 33 13 20 20

CVR. NR. 20 25 18 83