Om os:

I 1996 startede Niels Ole Ellegaard revisionsfirmaet i eget navn. Kontoret lå dengang på Rådhuspladsen, men siden kom både nye kunder og nye revisorer til, og kontoret måtte flyttes til Vesterbrogade 24 – hvor det stadig ligger den dag i dag – så der var plads til alle. Stifteren, Niels Ole Ellegaard, nyder i dag sit otium, mens virksomheden drives videre i samme ånd af Hakan og Harun Keser. Efter Niels Oles Ellegaards fratræden, har revisionskontoret skiftet navn til ReviU. Trods vores navneskifte, er vi bestemt ikke gået ned på kvaliteten af vores arbejde.

Med en kundeportefølje, der spreder sig over en bred vifte af brancher og inkluderer mere end 200 forskellige kunder, kan vi med stolthed sige, at vi har bygget en professionel og velfungerende virksomhed, der hver dag leverer et godt og tilfredsstillende stykke arbejde til vores kunder.
​​

Godkendt revisor og bredt kompetenceområde

Revisionsfirmaet ReviU har fået titlen ”Godkendt revisor,” der er beskyttet på samme måde som ”statsautoriseret revisor” og ”registreret revisor,” og det betyder, at vi har tilladelse til at underskrive årsregnskaber og udarbejde revisorerklæringer til vores kunder.

Vores kompetencer spænder vidt, og vi har hver især vores specialer, der gør det muligt at løse enhver given opgave inden for regnskab og revision.

Overlader du regnskabet til os, garanterer vi, at alle tidsfrister overholdes, ligesom vi til hver en tid vil svare på dine økonomiske spørgsmål så hurtigt som overhovedet muligt.

Reviu, Godkendte Revisorer ApS

Vesterbrogade 24, 2. tv.
1620 København V

Kontakt os i dag!

Vi giver den første kop kaffe.
KONTAKT OS
ReviU ApS, godkendte revisorer

Følg os

Følg os på de sociale medier og få de seneste nyheder.

Reviu, Godkendte Revisorer ApS
Maglebæk Søpark 12
2660 Brøndby

Tlf.: 33 13 20 20

CVR. NR. 20 25 18 83