Bogføring tilbydes af erfarne revisorer

Hos Revisionsfirmaet ReviU tilbyder vi bogføring af bilag, moms og generel revision af regnskab til små og mellemstore virksomheder, der befinder sig i Københavnsområdet. Vi har mere end 20 års erfaring og er naturligvis autoriseret revisor, så vi kan udføre det afsluttende årsregnskab.

Ønsker du professionel hjælp til bogføring, så du i stedet kan bruge tiden på det, der giver dig værdi, er du kommet til den rette revisor. Det kan være hjælp til afskrivning, AM-bidrag, bogføring af moms og meget andet. Som bogholder holder vi styr på dine bilag og får dem bogført retmæssigt.

​Få hjælp til bogføring og regnskab

Vi sørger for, at dit regnskab stemmer overens med udgifter og indtægter og lægger dine bilag i den rigtige rækkefølge. Vores arbejdsmetode foregår sådan, at vi sætter bilagene i datoorden pænt i en mappe, som afleveres til os efter aftale. Hvis det ønskes at bogføringen bliver udført i din virksomhed, kan dette gøres efter aftale.

Har du spørgsmål, som omhandler bogføring af løn samt general bogføring, er det nogle af de mange ting, vi kan hjælpe dig med at få styr på. Det er vigtigt at have styr på alle bilag og regnskaber, når du nærmer dig årsregnskabet, der skal afleveres til Skat, og det kan vi klare for dig.

Kontakt os i dag for vores hjælp

Vil du indgå i et fast samarbejde med os, er vi parate til at hjælpe dig.

Du kan kontakte os for priser og nærmere aftale på tlf. 33 13 20 20 eller skrive til os.

Kontakt os i dag!

Vi giver den første kop kaffe.
KONTAKT OS
ReviU ApS, godkendte revisorer

Følg os

Følg os på de sociale medier og få de seneste nyheder.

Reviu, Godkendte Revisorer ApS
Maglebæk Søpark 12
2660 Brøndby

Tlf.: 33 13 20 20

CVR. NR. 20 25 18 83