Skatte- og momssager

Revisionsfirmaet har mange års erfaring med håndtering af skatte-og afgiftssager. Vores eksperter, registreret revisor Hakan Keser og revisor HD-R Halil Keser står klar til at vurdere netop din sag med Skattestyrelsen. Herudover har vi et tæt samarbejde med skatteadvokat, Kasper Bech Pilgaard fra TVC Advokatfirma, så du altid er sikret den bedste assistance hvis sagen skal videre til domstolene.

Det kan både være private eller erhvervsmæssige problemstillinger du står og mangler en hjælpende hånd til. Vi har en stigende procentsats i at vinde sager i Landsskatteretten og Skatteankenævnet. Det første møde er altid gratis hvor vi benytter lejligheden til at indsamle materiale samt andre relevante dokumenter til at vurdere din chance til at vinde og herefter aftaler vi en pris.

Der kan desuden søges omkostningsgodtgørelse i nogle sager hvor SKAT betaler de omkostninger som bliver ført imod dem med 50% eller helt op til 100 % hvis vi vinder sagen mod SKAT. Dette kan vores skatteeksperter nærmere oplyse reglerne herom.

Ring eller skriv til os, hvis du har en skattesag eller momssag!

Kontakt os i dag for vores hjælp

Vil du indgå i et fast samarbejde med os, er vi parate til at hjælpe dig.

Du kan kontakte os for priser og nærmere aftale på tlf. 33 13 20 20 eller skrive til os.

Kontakt os i dag!

Vi giver den første kop kaffe.
KONTAKT OS
ReviU ApS, godkendte revisorer

Følg os

Følg os på de sociale medier og få de seneste nyheder.

Reviu, Godkendte Revisorer ApS
Maglebæk Søpark 12
2660 Brøndby

Tlf.: 33 13 20 20

CVR. NR. 20 25 18 83