Revisorerklæringer

En revisorerklæring er en erklæring fra en revisor om, at regnskabet er gennemgået med udgangspunkt i den valgte erklæringstype, samt godkendt regnskabet.

Forskellige grader af revisorerklæring

Når du skal have en revisorerklæring, er det vigtigt at du først vurderer, hvor stor sikkerhed du ønsker. Hvis du ønsker en høj sikkerhed, tager dette længere tid og derfor vil prisen også afspejle sig derefter. Da det ikke altid er nødvendigt at have lige stor sikkerhed i regnskabet, er det vigtigt drøfte med revisoren, hvilken der passer bedst til din virksomhed.

Assistance til regnskabet

Denne erklæring giver den laveste sikkerhed. Her går det ud på at revisoren hjælper med opstillingen af regnskabet, så det overholder den gældende lovgivning. Her kontrollerer revisoren ikke tallene, men hvis der er åbenlyse fejl, kan regnskabet ikke laves.

Review af regnskab

Denne erklæring giver begrænset sikkerhed. Her tager revisoren udgangspunkt i de tal, som bliver oplyst af ledelsen. Revisoren går mere i dybden og spørger ind til flere ting. Her går revisoren i en længere dialog, hvis der er uklarheder eller undrende tal i regnskabet.

Udvidet gennemgang af regnskab

Denne erklæring giver en god sikkerhed. Har tager revisoren udgangspunkt i de tal som ledelsen giver. Desuden er der en dialog mellem ledelse og revisor, så ønskede oplysninger bliver belyst på bedste vis. Udover dette skal revisoren også udarbejde en række specifikke opgaver, såsom at læse ledelsesberetningen.

Fuld revision

Denne erklæring giver den bedste sikkerhed. Her er revisoren ekstrem grunding, og der foretages kontroller af enkeltstående væsentlige poster. Her bruger revisoren tid og kræfter på at indhente så mange informationer så muligt om posterne, så de er så nøjagtige så muligt. Denne form for erklæring giver den bedste sikkerhed ud af alle, og derfor er denne fordelagtig, hvis man skal give tryghed til banken, SKAT og investorer.

Kontakt os i dag for vores hjælp

Vil du indgå i et fast samarbejde med os, er vi parate til at hjælpe dig.

Du kan kontakte os for priser og nærmere aftale på tlf. 33 13 20 20 eller skrive til os.

Kontakt os i dag!

Vi giver den første kop kaffe.
KONTAKT OS
ReviU ApS, godkendte revisorer

Følg os

Følg os på de sociale medier og få de seneste nyheder.

Reviu, Godkendte Revisorer ApS
Maglebæk Søpark 12
2660 Brøndby

Tlf.: 33 13 20 20

CVR. NR. 20 25 18 83